Étkek

Szeretettel várjuk Önöket éttermünkben, ahol megismerkedhetnek Zala megye, azon belül Hetés és Göcsej jellegzetes ételeivel. Közismert, hogy Zalában rengeteg az erdő, s időtlen idők óta a zalai erdő friss,zamatos alapanyagokat kínál az ízletes étkek elkészítéséhez. Méltán híresek az erdeinkben termett gombák , a vadak, a vadon termett gyümölcsök.

                    

Ilyen alapanyagokból igazán nem nehéz kitűnő ételeket készíteni. A göcseji gomba leves vargányával, a vörösboros vadpörkölt dödöllével, burgonya prósza tejföllel vagy akár a gesztenyével töltött palacsinta mind-mind felejthetetlen…….aki egyszer megkóstolja, mindig vissza vágyik.
De természetesen az is talál magának kedvére valót aki a különlegesebb ételeket részesíti előnyben. Találhat az étlapunkon kacsamellet narancsos mártással,vagy akár borjúlábat rántva,de friss ropogós csülökkel is szolgálunk,természetesen párolt káposztával.

           

Májustól heti rendszerességgel grill vacsorán is részt vehet a hozzánk betérő vendég. Teraszunkon frissen sütjük a pácolt tarját, csirke mellett, marha rostélyost, mind ezt friss salátával, fóliában sült burgonyával. Kiváló borokat kínálunk hozzá!
A hét minden napján 11,00-14,00-ig változatos menüvel várjuk az éhes kirándulókat, nyaralókat, de napi ajánlatainkból is választhatnak kedvükre.

Ha erre jár nézzen be hozzánk! Nálunk itthon lesz!


 
DOX Étterem